Diensten

Algemeen

Uit principe kunnen wij alles op het gebied van marketing en communicatie voor je regelen.
Wij proberen je zoveel mogelijk uit handen te nemen zodat jij je op de rest van je werkzaamheden kunt richten.

Als we de benodigde discipline niet zelf in huis hebben, schakelen we bedrijven, in ons netwerk in, die dit gedeelte voor ons oppakken.

Wij regelen het voor je zodat jij slechts één contactpersoon hebt en houdt.​

Marketing Advies & Strategie

Door onze uitgebreide ervaring, ook aan de klantzijde, hebben wij een goed overzicht van wat er speelt. Op basis van deze opgedane praktijkkennis en de inzichten van Byron Sharp leveren wij advies en formuleren wij strategische routes voor onze klanten.

Hulp nodig bij de uitvoering? Ook hiermee kunnen we je goed en betaalbaar helpen.

Marketing Communicatie

Effectieve merk communicatie is één van de belangrijkste elementen in de marketing mix. Vaak wordt effectief echter verwisseld met mooi. Het gaat er niet om of iets mooi is maar of het doet waarvoor het ingezet wordt en dat blijft altijd het “makkelijker koopbaar maken van je merk”. Focus op de rol die merk communicatie heeft (en dat is niet overtuigen om te kopen) en benadruk de elementen die de consument moet (leren) herkennen.

Online Marketing & Websites

Een website en de daarmee samenhangende online initiatieven zijn essentieel voor een merk en bedrijf. Tegenwoordig zoekt het meerendeel van de consument naar informatie of bevestiging online. Zorg dat je gevonden wordt en dat wat gevonden wordt helder en begrijpbaar is. Wil je het goed doen dan moet je daar echt tijd en energie in steken. Jij tenslotte weet als de beste wat de boodschap is die jij wil overbrengen en die boodschap moeten we dan ook overbrengen.

Marktonderzoek/ Data Analyse

Om de inzichten van Byron Sharp goed te kunnen monitoren is de huidige opzet van onderzoek vaak niet toereikend. Samen met Validators (marktonderzoekbureau van het jaar 2016) hebben we een methode ontwikkeld om de zogenaamde “distinctive assets’  en de CEP’s (Category Entry Points) goed te meten. Pas als je goede data hebt kun je goed sturen.​

Daarnaast kunnen we uw huidige data tegen het licht houden om te kijken of we daar al waardevolle conclusies uit kunnen halen.

Byron Sharp Inzichten Workshop

Wil je je bedrijf of je afdeling meenemen in de wereld van Byron Sharp maar weet je niet hoe? Schakel ons dan in om een workshop Byron Sharp inzichten te verzorgen. Wij komen dan langs om aan de hand van voorbeelden jullie te laten ervaren wat deze inzichten met je denken doen en hoe je ze effectief kunt toepassen in je eigen bedrijf/ plannen.
Als je eenmaal doorhebt wat de regels zijn dan wordt je marketing veel makkelijker en minder arbeidsintensief​

Merk Activaties & Promoties

Merk activaties en promoties kunnen heel leuk zijn maar hoe zorg je er nu voor dat ze ook effectief zijn? Merk activaties zijn de manier om associaties bij consumenten te veranderen. Zorg er dan dus ook voor dat ze de juiste associaties oproepen bij de consument en niet dat ze alleen maar als leuk ervaren worden.​ Hou het doel altijd in de gaten!